Cautare
ePortal Primăria municipiului Târgu Jiu

ePortal Primăria municipiului Târgu Jiu
SIMPLU
Primăria municipiului Târgu Jiu
servicii electronice oferite cetățenilor

https://eportal.targujiu.ro

 

Bine ați venit pe pagina de Internet a Primăriei Municipiului Târgu Jiu!

 

    În calitate de primar al municipiului Târgu Jiu, îmi doresc ca acest site să fie un instrument de comunicare rapid și eficient între Primărie și cetățeni, dar și o modalitate de a ne face orașul cunoscut în țară și peste hotare.

    Datând din 1406, municipiul Târgu Jiu are o încărcătură istorică de necontestat și o cultură bogată pe care vă invit să le cunoașteți. De la ansamblul monumental realizat de marele sculptor Constantin Brâncuși, la istoria scrisă de sabia lui Tudor Vladimirescu sau de arma Ecaterinei Teodoroiu, Târgu Jiul are multe de oferit.

    Pe dumneavoastră, oaspeții noștri, vă invit să ne cunoașteți tradițiile, oportunitățile de dezvoltare oferite de orașul nostru și să vă bucurați de tot ceea ce înseamnă astăzi Târgu Jiu.

    Ca primar al tuturor târgujienilor, mă voi asigura permanent că relația dintre locuitorii orașului și administrație funcționează impecabil, punând mai presus de toate slujirea interesului cetățenilor și respectul față de lege. Vă asigur că veți găsi în Primăria Municipiului Târgu Jiu un partener de dialog constructiv și eficient, care lucrează pentru a avea un oraș modern, de care să fim mândri în fața întregii lumi.

    Cu inteligență, muncă și determinare, sunt convins că toate acestea se vor împlini.

 

Cu respect,

Marcel-Laurențiu Romanescu,

Primarul Municipiului Târgu Jiu

În perioada actuală, Municipiul Târgu Jiu este în procesul de elaborare al Planului de mobilitate urbană durabilă al Municipiului Târgu Jiu pentru perioada de programare 2021-2027.
Documentul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul Municipiului Târgu Jiu, precum și pentru a stabili prioritățile și criteriile pentru absorbția de fonduri comunitare alocate pentru perioada de programare 2021-2027.
În vederea realizării unui plan de mobilitate durabilă care să reflecte nevoile și gradul de mulțumire al cetățenilor orașului privind condițiile existente, precum și prioritățile de dezvoltare viitoare, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea acestora prin completarea chestionarului de mai jos.
Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră!

 

Apel CORONAVIRUS

 

 

 

 

 

 

Trafic
Vizitatori: 1696198, online: 10


Copyright © 2010 Primaria Municipiului Targu - Jiu. Design realizat de SOBIS Solutions.